Hinausauton kuljettajan työ

Soita meille: 040 565 9297

Hinausauton kuljettajan työhön kuuluu olla aina hereillä ja valmiina lähtemään auttamaan ja Erihinauksen henkilöstö eli “crew” todellakin on sitä. Erihinauksen tiiviiseen ja toimivaan tiimiin kuuluu Pasi, Christa, Veijo ja Pirkko ja he ovat valmiita rientämään auttamaan autoilijoita liikenteestä heidän jouduttuaan esimerkiksi jumiin ojaan, matkan pysähdyttyä auton teknisten vikojen vuoksi tai onnettomuuden takia. Työ on usein vuorotyötä, nimittäin apua voidaan tarvita mihin aikaan vuorokautta tahansa. Hinausautonkuljettajat ovat aina ammattiautonkuljettajia ja työnkuvassa asiakaslähtöisyys ja laajat tekniset taidot ovat vaadittuja ominaisuuksia. Erihinaus on perheyritys, jossa asiakaslähtöisyys on avainasemassa ja palvelu on aina lämminhenkistä, nopeaa, ammattitaitoista ja luotettavaa.

Hinausauton kuljettajan työnkuvaan liittyy myös nopeiden päätösten tekeminen hankalissa tilanteissa. Usein hinauspalvelut kutsutaan kriittisiin tilanteisiin, joissa autot saattaa täytyä hinata pois esimerkiksi vilkkaan moottoritien reunalta. Näissä tilanteissa hinaustoimenpide tulee suorittaa nopeasti, mutta kuitenkin aina äärimmäisiä turvatoimia noudattaen suurempien vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi. Tämä vaatii erityistä paineensietokykyä. Hinausautonkuljettajan tulee tuntea erilaiset ajoneuvot ja kaikki eri tilanteissa vaadittavat turvatoimet äärimmäisen hyvin, jotta hinaus voidaan suorittaa turvallisesti. Tästä syystä on tärkeää valita ammattitaitoinen hinauspalveluntarjoaja, kuten Erihinaus.

Hinausautoja on erilaisia ja niitä käytetään erilaisiin hinaustarpeisiin. Erihinauksella on laaja kalusto kaikenlaisten henkilö-, paketti- ja pienkuorma-autojen hinaukseen. Myös suurempien ajoneuvojen hinaaminen onnistuu nopeasti Erihinauksen yhteistyökumppanien kautta. Usein ajoneuvot saadaan hinattua perinteisellä hinausautolla, mutta myös isommille lavahinureille on tarvetta. Erihinaukselta löytyy peräti kolme hinausautoa, auravarusteltu mönkijä sekä lukuisia maastureita. Lisäksi Erihinaukselta löytyy myös iso lavahinuri, keskikokoinen hinuri ja yksi pienempi hinuri.

Autopalveluturva korvaa auton tienposkesta hinaamisen ja ehtojen mukaan myös auton korjaamisesta aiheuttamat kulut. Autopalveluturva-vakuutus on ehdottomasti hyvä olla jokaisella auton omistajalla. Autopalveluturva-vakuutuksia tarjoavat vakuutusyhtiöt sekä useat pankit. Vakuutusten hinnat vaihtelevat suuresti eri tarjoajien välillä, joten tarjonta kannattaa ehdottomasti tarkistaa huolella ja kilpailuttaa. Myös jo omat, olemassa olevat vakuutukset kannattaa aina vuosittain kilpailuttaa, vaikka ne olisivatkin jo omasta pankista. Usein pankit ovat valmiita joustamaan hinnasta, etenkin kun saavat siten pitkäikäisen asiakkaan pidettyä tyytyväisenä. Uutta vakuutusta valitessa kannattaa myös muistaa, ettei edullisin vakuutus ole aina se paras vaihtoehto. Samaan aikaan kannattaa muistaa myös se, ettei korkea hintakaan ole tae vakuutuksen kattavuudesta, joten valinnan suhteen kannattaa olla tarkkana.

Myös Erihinaus osaa neuvoa  akuutuksiin liittyvissä kysymyksissä. Jos joskus joudut tilanteeseen, missä hinauspalvelut tulevat tarpeeseen, ota yhteyttä Erihinaukseen. Erihinaukselta löytyy jokaiseen tilanteeseen sopiva  inausajoneuvo ja on taattu, että Erihinaus hinaa sinut pikaisesti pois pinteestä!